0512 - 77 53 01

WordPress onderhoud (belangrijk)


Door de laatste updates te gebruiken, beveiligd u uw website aanzienlijk! Met ons onderhoudsabonnement ben u verzekerd van een goed werkende website.

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Soms gaat het om updates met nieuwe functionaliteiten, maar ook noodzakelijke beveiligingsupdate worden snel uitgebracht. Het is daarom aan te raden om met onderhoud deze updates regelmatig bij te houden. Met onderhoud blijft u website veilig, up-to-date en het zorgt voor een optimale prestatie. Wij hebben voor het onderhoud een aantal onderhoudsabonnementen waarmee wij dit werk voor u doen.

Bij elk onderhoudsabonnement krijgt u naast het onderhoud een aantal uren support, malware scan, backups en Grafity forms cadeau. De support kunt u inzetten voor het herstellen of terugzetten van uw website of back-up, maar ook voor kleine technische vragen. Wij helpen u per email of per telefoon. Met een website onderhoudsabonnement krijgt u een volledig pakket waarmee uw website veilig en goed blijft functioneren.


Basis Premium Webshop
Prijs per jaar

€ 25.00

per maand

€ 35,00

per maand

€ 45.00

per maand

WordPress updates stip stip stip
Malware scan stip stip stip
Backup’s stip stip stip
Caching module stip stip stip
Gebruik Grafity forms t.w.v. € 79,- p/jaar stip stip stip
Uitgebreide website beveiliging t.w.v. € 80,- p/jaar stipgrijs stip stip
Opschonen spam stipgrijs stipgrijs stip
Optimaliseren database stipgrijs stipgrijs stip
SEO monitor en ranking tool stipgrijs stipgrijs stip
Toegang videohandleidingen stipgrijs stip stip
Support per jaar 0.5 uur 2 uur 3 uur
Support per E-mail E-mail, telefoon en teamviewer E-mail, telefoon en teamviewer
Proactieve ondersteuning en advies stipgrijs stip stip

Prijzen zijn exclusief btw. Abonnement hebben een duur van 12 maanden met automatisch verlening.

Betaal je liever in een keer per jaar dan krijg je 10% korting.


Omschrijving pakketinhoud

Support

Bij het WordPress onderhoud krijgt u een aantal uren support per jaar. Deze support kunt u inzetten voor het herstellen of terugzetten van uw website of backup, maar ook voor Wordperss hulp bij het plaatsen van een blog, pagina, nieuwsitem of afbeelding. Wij helpen u per email of telefoon.

Frequentie

Wij voeren per jaar maandelijks structureel onderhoud uit. Kritieke beveiligingsupdates worden direct doorgevoerd en staan los van het maandelijkse onderhoud.

Back-ups

Wij maken dagelijks een back-up van uw database en wekelijks een uitgebreide back-up van uw website.

Opschonen database

De database van Wordperss groeit en neemt daardoor ruimte in. De grote kan de pagina laadtijd nadelig beïnvloeden. We schonen de database periodiek op, zodat de database optimaal blijft werken.

Update WordPress en plugins

Wij werken de WordPress installatie, plugins en thema (standaard thema of door ons ontwikkeld thema) bij naar de laatste versie. Met regelmaat verschijnen updates die de veiligheid en stabiliteit vergroten en functionaliteit verbeteren of toevoegen. Plugins waaraan door ons maatwerk is verricht worden apart verrekend.

Grafity forms

Grafity forms is een premium plug-in (betaald) voor WordPress. Met Grafity forms kunt u eenvoudig en onbeperkt formulieren aanmaken. (waarde € 59.- per jaar)

 

 

E-commerce support

Met ons e-commerce support breiden wij uw Wordpress support uit met ondersteuning van uw webshop.

Sucuri malware scan

De malware scan controleert of uw website malware bevat zodat wij dit kunnen schoonhouden. Dit voorkomt tevens dat uw website op een blacklist komt te staan.