0512 - 77 53 01

WordPress onderhoud (belangrijk)


Door de laatste updates te gebruiken, beveiligd u uw website aanzienlijk! Met ons onderhoudsabonnement ben u verzekerd van een goed werkende website.

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Soms gaat het om updates met nieuwe functionaliteiten, maar ook noodzakelijke beveiligingsupdate worden snel uitgebracht. Het is daarom aan te raden om met onderhoud deze updates regelmatig bij te houden. Met onderhoud blijft u website veilig, up-to-date en het zorgt voor een optimale prestatie. Wij hebben voor het onderhoud een aantal onderhoudsabonnementen waarmee wij dit werk voor u doen.

Bij elk onderhoudsabonnement krijgt u naast het onderhoud een aantal uren support, maandelijks malware scan, backups en Grafity forms cadeau. De support kunt u inzetten voor het herstellen of terugzetten van uw website of back-up, maar ook voor kleine technische vragen. Wij helpen u per email of per telefoon. Met een website onderhoudsabonnement krijgt u een volledig pakket waarmee uw website veilig en goed blijft functioneren.


Onderhoudsabonnement Mini Standaard Premium Professional
Aantal uren support 2 uur 4 uur 6 uur
Frequentie onderhoud Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks
Updaten WordPress stip stip stip stip
WordPress plug-in update stip stip stip stip
Updaten beveiligingsupdates stip stip stip stip
Gebruik Grafity forms t.w.v. € 40,- stipgrijs stip stip stip
Akismet premium spamfilter t.w.v. € 60,- stipgrijs stip stip stip
Database opschonen stipgrijs stip stip stip
Vooraf updates testen stipgrijs stipgrijs stip stip
Backup’s maken stipgrijs stipgrijs stipgrijs stip
Malware scan stipgrijs stipgrijs stip stip
Prijs per jaar € 95,- € 150,- € 250,- € 500,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

*Malware scan via onze eigen plugin. Bij professional wordt er een uitgebreide scan gedaan door Securi t.w.v. 95,-


Omschrijving pakketinhoud

Support

Bij het WordPress onderhoud krijgt u een aantal uren support per jaar. Deze support kunt u inzetten voor het herstellen of terugzetten van uw website of backup, maar ook voor Wordperss hulp bij het plaatsen van een blog, pagina, nieuwsitem of afbeelding. Wij helpen u per email of telefoon.

Frequentie

Wij voeren per jaar maandelijks structureel onderhoud uit. Kritieke beveiligingsupdates worden direct doorgevoerd en staan los van het maandelijkse onderhoud.

Back-ups

Wij maken dagelijks een back-up van uw database en wekelijks een uitgebreide back-up van uw website.

Opschonen database

De database van Wordperss groeit en neemt daardoor ruimte in. De grote kan de pagina laadtijd nadelig beïnvloeden. We schonen de database periodiek op, zodat de database optimaal blijft werken.

Update WordPress en plugins

Wij werken de WordPress installatie, plugins en thema (standaard thema of door ons ontwikkeld thema) bij naar de laatste versie. Met regelmaat verschijnen updates die de veiligheid en stabiliteit vergroten en functionaliteit verbeteren of toevoegen. Plugins waaraan door ons maatwerk is verricht worden apart verrekend.

Grafity forms

Grafity forms is een premium plug-in (betaald) voor WordPress. Met Grafity forms kunt u eenvoudig en onbeperkt formulieren aanmaken. (waarde € 35.- per jaar)

 

 

Vooraf updates testen

Wij testen elke update vooraf op een externe locatie. Hierdoor weet u zeker dat een update goed werkt. Als een update wordt gedaan zonder de werking te testen, bestaat er een kans dat uw website niet goed functioneert. Dit kan nadelig zijn voor uw bedrijfsvoering. Deze service is alleen geldig voor standaard plugins of door ons zelf verrichte maatwerk.

E-commerce support

Met ons e-commerce support breiden wij uw Wordpress support uit met ondersteuning van uw webshop.

Sucuri malware scan

De securi malware scan controleert of uw website malware bevat. Indien uw website besmet is wordt de website automatisch opgeschoond, zodat uw website goed werkt. Dit voorkomt tevens dat uw website op een blacklist komt te staan.