0512 - 77 53 01

website-laten-maken

Een nieuwe website met Wordpress als basis

Responsive design
Uw website wordt goed weergeven op smartphones, tablets en computers.
Transparante vaste prijs vooraf.
Vooraf een vaste prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.
Snelle hosting en onderhoud
Optioneel leveren wij snelle hosting en betrouwbare onderhoudspakketten voor een veilige website.Website ontwikkeling: onze werkwijze


Wij maken WordPress websites op transparante wijze en bouwen graag aan langdurige relaties dat gebaseerd is op vertrouwen en resultaat. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooie website, maar ook eentje die werkt!


1

Kennismaken met u als klant

Voordat wij daadwerkelijk beginnen maken wij graag met u kennis en nemen wij uw wensen en uitgangspunten met u door. Als wij alle informatie hebben gaan wij aan de slag en maken een plan die op uw wensen aansluit

2

Ontwerp maken in uw huisstijl

Wij ontwerpen uw website eerst op papier. In deze fase kunnen we gemakkelijk onderdelen schuiven en toevoegen etc, zodat de ideale website ontstaat. Dit geeft ook rust omdat u exact weet hoe uw website eruit gaat zien bij het bouwen ervan.

3

Bouwen website

Het definitieve ontwerp wordt technisch uitgewerkt. Hierbij houden wij rekening met de code en opmaak zodat uw nieuwe website goed wordt gelezen (indexeren) door o.a. de Google zoekmachine en uiteraard uw klanten.

4

Opleveren (live zetten)

Als wij alles hebben gebouwd, testen wij de website uitgebreid zodat we er zeker van zijn dat er geen verrassingen achteraf zijn. Als u als klant akkoord bent gaat de website live. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk down-time heeft en onderhouden uw website verder met een optionele onderhouds abonnement.Websites van hoge kwaliteit

IDigital heeft zich gespecialiseerd in WordPress en Magento websites voor ZZP-ers, MKB en middelgrote organisaties. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom voldoen al onze website aan de volgende kwaliteitseisen:

  • Responsive design: Wij bouwen website verder op de beste responsive thema’s. Hierdoor wordt uw website goed weergeven op o.a. smartphones, tablets en computers.
  • Kwaliteit plugins: Wij leveren en installeren alleen plugins van hoge kwaliteit en die veilig zijn voor uw website.
  • Drag en drop editor: Wilt u een pagina met een andere layout maken? Met onze layout editor kunt u dit eenvoudig doen
  • Kennisbank: Via onze kennisbank doet u snel ervaring op over de werking van uw website. Ook bieden wij trainingen op maat aan.
  • Hosting: Wij bieden verschillende betrouwbare hostingspakketten aan. Standaard krijgt u het eerste jaar van ons gratis!
  • Onderhoud: Standaard krijgt u 2 maanden gratis onderhoud bij uw website. Daarna kunt u kiezen uit een van onze aantrekkelijke onderhoudspakketten.


responsive-design

Een optimale weergave op ‘alle’ apparaten

Tegenwoordig gebruikt 30% van alle mensen in Nederland internet via een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Bij het maken van nieuwe website is het daarom erg belangrijk dat ook deze doelgroep een optimale weergave krijgt van uw website. Het is niet alleen belangrijk voor uw bezoekers, Google toont websites die niet mobiel vriendelijk zijn minder hoog in mobiele zoekresultaten. Ons responsive ontwerp zorgt ervoor dat uw nieuwe website zich wel automatisch aanpast aan het apparaat van uw bezoeker. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en de Google zoekmachines beloond u door uw website beter te ranken. Responsive design is om deze reden onmisbaar voor elke website.


Lees meer over Responsive designWij zijn ervaren websitebouwers

I-Digital maak al jaren WordPress websites en wij hebben dan ook de nodige kennis en ervaring in huis. Voor iedere klant, doelgroep en budget vinden wij een passende oplossing. Kwaliteit vinden wij persoonlijk erg belangrijk. Dit geld niet alleen voor het ontwerp, maar ook onder de spreekwoordelijke motorkap moet alles goed zijn. Google kijkt voor zoekrankings namelijk ook naar de kwaliteit van uw website code (programmeertaal). Het is belangrijk dat dit goed wordt gedaan.

Wij bieden naast het ontwikkelen aantrekkelijke onderhoudsabonnementen aan om website te onderhouden en structureel te voorzien van updates en support. Hierdoor blijft uw website snel en veilig. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Wij komen graag, en geheel vrijblijvend, met u in contact.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over onze websiteoplossingen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een website oplossing voor u? Wij komen graag met u in contact.

Vrijblijvende offerte