0512 - 77 53 01

Zorgeloos online voor slechts € 19,95 per maand

Ideaal voor zzp-ers en het midden- en kleinbedrijf


Een complete website inclusief hosting, onderhoud en support.

Een website is misschien wel het belangrijkste element voor elke onderneming in deze tijd. Met een goede website heeft u een ideaal platform om uw bedrijf te presenteren en om in contact te komen met uw klanten. Speciaal voor zzp-er en het midden- en klein bedrijf bieden wij een nieuwe service aan. Een complete website per maand. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat u zorgeloos online bent. U krijgt van ons een complete website inclusief hosting, eigen domeinnaam, onderhoud en support. Hierdoor blijft u website altijd up-to-date en wordt uw website goed zichtbaar op zowel computers, tablets als smartphones.


Voor een vast bedrag per maand krijgt u:


 • Een complete website
 • Header: mooie illustratie op uw homepage
 • Responsive design. U website is goed leesbaar op alle apparaten
 • Technisch geoptimaliseerd voor Google
 • Hosting, onderhoud en support

website-per-maand


Op maat gemaakt aan uw wensen

Mobiel geschikt en in uw eigen huisstijl


kleuren

Ieder bedrijf is uniek. Daarom maken wij bij IDigital uw website volledig naar wens. Vooraf krijgt u een keuze uit een aantal basis ontwerpen. Stuk voor stuk zijn dit professionele websites die kwalitatief goed zijn opgebouwd. Het ontwerp wat u aanspreekt passen wij vervolgens aan zodat het aansluit bij uw eigen huisstijl en wensen.

Vooraf nemen wij telefonisch met u door hoeveel pagina’s uw website moet krijgen, welke navigatiestructuur u wilt en de kleuren die gebruikt moeten worden. Wij zorgen daarna dat alles volledig werkt.


Alles wat u nodig heeft voor een vaste prijs

Naast een website is ook hosting, volledig onderhoud en support inbegrepen.


overzicht
Goed vindbaar in de Google zoekmachine

Uw website wordt goed vindbaar in zoekmachines.


Onze website’s zijn van goede kwaliteit waardoor ze gemakkelijk geïndexeerd worden door de Google zoekmachine. Naast een goede opbouw leveren wij ook een handige tool mee waarmee pagina’s nog beter kunnen worden geoptimaliseerd. Onze tool controleert of uw belangrijke zoekwoord vaak genoeg op de pagina staat vermeld. Daarnaast kunt u een eigen pagina omschrijving opgeven voor zoekmachines en social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Indien gewenst kunnen wij maatwerk optimalisatie doen door middel van een uitgebreid inhoudelijk onderzoek voor de beste zoekwoorden. De kosten voor een inhoudelijk onderzoek zijn afhankelijk van het aantal pagina’s.


Lees meer over SEO

seo


Eenvoudig te beheren

Met onze editor en kennisbank kunt u gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren.


editor

Zelf 24/7 toegang tot uw website voor wijzigingen


Wijzigingen maken op uw website kunt u doen met onze gebruiksvriendelijke beheertool. Onze beheertool is altijd voor u bereikbaar en aanpassingen worden direct doorgevoerd. Via onze beheertool kunt u op eenvoudige wijze nieuwsberichten schrijven en/of afbeeldingen plaatsen. Naast het plaatsen kunt u met de beheertool uw website uitbreiden met extra pagina’s. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij standaard al een aantal sjablonen toegevoegd aan elke website. U hoeft alleen nog maar een pagina indeling te kiezen dat u aanspreekt en de tekst aan te passen.
Onze werkwijze in het kort

Geen moeilijk of lang ontwikkel proces


Bestellen website

Na uw aanvraag nemen wij vrijblijvend contact met u op om alles door te nemen en uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen doen wij drie thema voorstellen die daarop aansluiten.

Bouwen website

Als alle keuzes zijn gemaakt gaan wij uw website bouwen. Wij maken uw website op in uw huisstijl kleuren en met de gewenste functies.

Website live

Als wij klaar zijn met uw website en na goedkeuring van u, gaat uw website live. Wij gaan u website nu bijhouden en u helpen om er alles uit te halen.Bestel een website zonder zorgen

U bent online vanaf € 19,95 per maand


Website

19,95
per maand
 • Complete website
 • 5 eigen e-mail adressen
 • Snelle hosting + eigen domeinnaam
 • Inclusief Google analytics + Google places
 • Volledig onderhoud + support

Webshop

34,95
per maand
  • Complete webshop
  • 5 eigen e-mail adressen
  • Snelle hosting + eigen domeinnaam
  • Inclusief Google analytics + Google places
  • Volledig onderhoud + support
  • Inclusief betaalopties zoals IDEAL

Optionele extra’s


Elke website die wij opleveren is qua functionaliteit compleet en qua stijl en kleur afstemt op uw wensen. Het enige wat overblijft is het vullen van de website met teksten en afbeeldingen. Tegen een eenmalige vergoeding van € 149,- maken wij uw pagina’s inhoudelijk op (maximaal 7 pagina’s). Wij plaatsen dan al uw teksten en afbeeldingen. U kunt daardoor direct goed van start.

Opzeggen?


I-Digital gaat voor langdurige relaties en wij doen er alles aan om een hoge standaard kwaliteit en service aan te bieden. Mocht u ondanks dit alles niet tevreden zijn, dan kunt u eenvoudig na het eerste jaar (12 maanden) per maand opzeggen. U zit dus niet onnodig bij ons vast.


30 dagen niet goed, geld terug garantie


Wij bieden een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Met die zekerheid kunt u zorgeloos onze dienst zelf ontdekken.

 


Een kleine greep uit onze online portfolio