0512 - 77 53 01

Over ons

Wij maken website oplossingen en reclame uitingen voor het midden- en klein bedrijf.


Idigital is een jong en een dynamisch bedrijf dat websites en reclame producten maakt. Onze klantenkring is breed en door heel Nederland verspreid. . Klanten van ons zijn bijvoorbeeld uitgeverijen, verloskundigen en werving- en selectie bureau’s of hebben een maatschappelijk karakter zoals stichtingen, verenigingen en kerken. Wij houden van kwaliteit dat goed betaalbaar is en denken daarom graag mee met onze klanten. Op deze manier kunnen wij een goed advies of analyse geven waar je als klant ook daadwerkelijk wat aan hebt. Bij IDigital vindt  je geen addertjes onder het gras, maar wordt er zaken gedaan op transparante wijze. Dat is prettig voor jou als voor ons zelf.

Producten met een transparant karakter

Onze producten hebben allemaal een open karakter. Dit houdt in dat wij onze klanten niet onnodig vastbinden, maar liever bouwen aan een langdurige relatie dat gebaseerd is op vertrouwen en resultaat. Deze houding werpt voor beide partijen vruchten af op korte en lange termijn. Sterker nog, geen van onze klanten is de samenwerking met ons gestopt en daar zijn wij trots op.

Wij zijn actief in het Noorden, Midden en Westen van het land

Als bedrijf hebben wij een achtergrond in zowel marketing-communicatie als multimedia. Wij leggen dan ook graag bruggen tussen communicatie en communicatiesystemen zodat dit effectief gaat werken voor jouw bedrijf. Wij zijn gevestigd in Drachten en kunnen vanuit daar op klantgericht wijze goede producten aanbieden. Naast onze klanten in het Noorden zijn wij ook maandelijks te vinden in het midden en westen van het land. Op deze wijze kunnen wij ook op vertrouwen en een persoonlijke manier producten maken voor bedrijven in die regio.

Wil je meer weten over de producten van IDigital of wat IDigital jouw kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuurt u een mail naar info@idigital.nl


gebied
*Wij helpen klanten door heel Nederland, in deze regio’s wij al volop actief.

Snel contact

  • logo 1
  • logo 1
  • logo 1
  • logo 1
  • logo 1
  • logo 1